Venneforeningens årsmøte 2021 utsatt

Med utgangspunkt i smittevernsreglene vedrørende Covid-19 har styret i Stiftelsen D/S Hvalers Venneforening besluttet å utsette årsmøte inntil videre.

I vårt informasjonsblad som ble utgitt i desember 2020, ligger det ved en innkalling til årsmøte den 17. mars 2021. Da vi sendte ut innkallingen håpet vi på at Covid-19 skulle mildne litt utover vinteren. Men dessverre ser det ut til at denne pandemien vil pågå lenger enn vi hadde håpet på.

Men fortvil ikke. I våre statutter står det at årsmøtet skal være avhold innen utgangen av mai måned. Til da har vi forhåpentligvis funnet en løsning digitalt eller i åpent lende på Isegran. Og selvfølgelig etter gjeldende smittevern regler. Vi vil informere mer om dette i månedskiftet april/mai.Regnskapet ligger til godkjenning hos styret og årsberetningen er under arbeid. Det arbeides jevnt og trutt med større og mindre prosjekter ombord.

Eller i privat verksted slik som bildet over viser. Her holder Gunnar S. Johansen på med gravering av sklisikring på trappenesene til våre tre trapper ombord. Og de som følger med oss på Facebook ukentlig får god informasjon om hva som skjer.

Til slutt har vi en liten påminnelse til de av våre medlemmer som har forlagt bankgiroen som fulgte med informasjonsbladet til jul.

 - Du har kanskje glemt at vi sårt trenger din støtte?

Det er ennå ikke for sent. Finn den fram og send kr 350,- til bankgiro 5081 07 94868. Ingen KID nr. denne gang.

Aktiviteter og arrangementer

Ingen oppføringer er funnet

 

 

Stiftelsen D/S Hvaler © 2014
Org.nr.: 993 495 751
Bank: 1000.14.12952

Webdesign & drift: JKWEB

Admin