Nyhetsarkivet

Samarbeid med Hvaler Kulturvernforening

Om noen år- naturligvis helt avhengig av finansiering og dugnadsinnsats - vil MS Hvaler legge til på Nordgårdsbrygga ved Brottet på Spjærøy! Hvaler Kulturvernforening ønsker oss velkommen dit - og vi gleder oss til å bringe besøkende til Brottet,- ja kanskje til og med kunne være med som en del av en teateroppsetning! Mye arbeid gjenstår før dette blir virkelighet, men vi har stø kurs, og vi er i godt sig fremover! 

Stiftelsen DS Hvaler har nå inngått intensjonsavtale med Hvaler Kulturvernforening om samarbeid. Både som en gjensidig støtte frem til båten kan settes i drift, men ikke minst ser vi for oss mange muligheter for å få til flotte felles arrangement, interessante og lærerike turer, og benytte MS Hvaler som vi har drømt om i så mange år:  En kystkulturens perle, og klenodium for vårt distrikt!

Vi er overbevist om at et nært samarbeid med Hvaler Kulturvernforening vil bli til glede for mange. Med denne avtalen tar vi et første viktig skritt for å legge tilrette for driften i fremtiden.

Intensjonsavtalen finner du under Diverse Informasjon, men kan også leses på https://hvalerkulturvernforening.wordpress.com/

På bildet ser vi Arnt Otto Arntsen, Hvaler Kulturvernforening, og Knut Alnæs og Per-Arild Andersen fra Stiftelsen DS Hvaler, som "ønsker" MS Hvaler velkommen til Nordgårdsbrygga, i en fotomontasje utført av fotograf Kjell Svein Stenmarch.