Featured

Årsmøte Hvalers venner 2015

Hvalers venner avholder sitt årsmøte fredag 20.03.15 kl. 18.00. Denne gangen i Sjømannsforeningens lokaler (tidligere katolske kirke) i Fredrikstad. Du kan lese årsmøteinnkallingen under "Arkiv/Årsmøter". Alle registrerte medlemmer har fått skriftlig innkalling til årsmøtet, og er hjertelig velkomne.

Hvalers venneforening teller nå godt over 600 medlemmer, og har siden starten på 90-tallet vokst jevnt og trutt. Årsavgiften er kr. 300.- som går til restaureringsarbeidene. Venneforeningen er derved en betydelig økonomisk bidragsyter til gjennomføringen av prosjektet.

Kommer du på årsmøtet, får du vite mer om aktivitetene våre. Det er bare å møte opp!

Velkommen!  

Støtt stiftelsens arbeid

Det er flere måter man kan støtte det viktige restaureringssarbeidet av MS "Hvaler" på. Et medlemskap i D/S Hvalers Venner koster kun kr. 350,- pr. år og da får du også tilsendt vårt nyhetsblad 2 ganger pr. år.

Du kan også gi din grasrotandel som støtte til restaureringen eller kjøpe noen av våre fine produkter med "Hvaler" som motiv.

Les mer ->

Våre støttespillere

MS Hvaler er av nasjonal betydning og bredden blant våre støttespillere viser at båten vår er viktig for veldig mange. Våre sponsorer hører hjemme over hele Østlandet, og flere har støttet oss gjennom mange år. MS Hvaler er den eneste passasjerbåten på sjø bygget på 1800-tallet som fortsatt finnes på Østlandet.

Les mer om hvem som er våre sponsorer, og hvordan de bidrar til våre arbeider.

Les mer ->

 

Historien om D/S Hvaler

Historien om D/S Hvaler startet 1892 med nytt dampskipselskap og bestilling av ny dampbåt.

Vi har samlet noen unike bilder og fått skrevet ned den innholdsrike historien til båten som igjen er sjøsatt i Fredrikstad.

I november 2013 kom den på vannet etter omfattende restaurering, og håpet er at den snart skal være operativ igjen.

Les mer ->