D/S ”Hvaler” raskere i drift – med GRASROTANDELER!

Knut er en snill gutt

Til de av mine venner som gjerne vil støtte et seriøst stykke levende kulturarbeid, har dere nå muligheten til å støtte mitt vedlikehold uten at dere selv merker det.

Jeg ser virkelig frem til å komme i drift, og jeg trenger all den støtten jeg kan få slik at du og jeg snart kan reise på tur rundt i Hvaler-skjærgården en fin vårkveld eller en varm sommerdag. Kanskje med oppankring og bading i det fine vannet som Hvaler-øyene omgir seg med.

Norsk Tipping har satt i gang et prosjekt som heter Grasrotandelen. I korte trekk går det ut på at hver gang du spiller et spill i Norsk Tipping kan 5 % av innsatsen gå til mitt vedlikeholdsarbeide. Det eneste du behøver å gjøre er å gi beskjed når du spiller på et av spillene til Norsk Tipping.

Det har ingenting å si om du taper eller vinner på spillet ditt. Du blir heller ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Har du for eksempel spilt for 100 kroner på Lotto, gir Norsk Tipping fem kroner av innsatsen som går direkte til vedlikehold og restaurering av M/S ”Hvaler” hvis du gir beskjed om at du ønsker det.

Slik kan du gi din «grasrot-støtte» til ”Hvaler”:

Når du skal levere spill må du gjøre oppmerksom på at du vil være grasrotgiver til ”Hvalers venner”. Informasjonen du tar med til tippekommisjonæren når du skal registrere deg som «grasrotgiver» finner du her. Ta med dette, så blir det satt av penger til D/S Hvalers venner for hvert eneste spill du leverer. Jeg synes dette høres ut som en veldig god ide!

Takk for hjelpen!

Hilsen M/S Hvaler

Støtt stiftelsens arbeid

Det er flere måter man kan støtte det viktige restaureringssarbeidet av MS "Hvaler" på. Et medlemskap i D/S Hvalers Venner koster kun kr. 350,- pr. år og da får du også tilsendt vårt nyhetsblad 2 ganger pr. år.

Du kan også gi din grasrotandel som støtte til restaureringen eller kjøpe noen av våre fine produkter med "Hvaler" som motiv.

Les mer ->

Våre støttespillere

MS Hvaler er av nasjonal betydning og bredden blant våre støttespillere viser at båten vår er viktig for veldig mange. Våre sponsorer hører hjemme over hele Østlandet, og flere har støttet oss gjennom mange år. MS Hvaler er den eneste passasjerbåten på sjø bygget på 1800-tallet som fortsatt finnes på Østlandet.

Les mer om hvem som er våre sponsorer, og hvordan de bidrar til våre arbeider.

Les mer ->

 

Historien om D/S Hvaler

Historien om D/S Hvaler startet 1892 med nytt dampskipselskap og bestilling av ny dampbåt.

Vi har samlet noen unike bilder og fått skrevet ned den innholdsrike historien til båten som igjen er sjøsatt i Fredrikstad.

I november 2013 kom den på vannet etter omfattende restaurering, og håpet er at den snart skal være operativ igjen.

Les mer ->