Flott julegave fra Østfold Fylkeskommune!

Østfold fylkeskommune ved Fylkesutvalget har vedtatt at vi får kr. 200.000.- som støtte til videre arbeider med MS "Hvaler". Dette er en flott "julepresang", og sikrer at vi kan videreføre arbeidene på ny-året. For nå er vi ganske så på "bar bakke" - og helt avhengig av nye tilskudd for å kunne fortsette arbeidene våre. 

Samtidig er dette en flott anerkjennelse fra våre fylkespolitikere til både dugnadsgjeng, "Hvalers venner", og Stiftelsen DS Hvaler. Men så er det også gjort en formidabel jobb i 2015, og alle som besøker utstyrskaia på Maritime Center Fredrikstad på Isegran kan selv se den flotte utviklingen båten har vært igjennom dette året.

Og vi håper at det kommende året blir like bra! 

Støtt stiftelsens arbeid

Det er flere måter man kan støtte det viktige restaureringssarbeidet av MS "Hvaler" på. Et medlemskap i D/S Hvalers Venner koster kun kr. 350,- pr. år og da får du også tilsendt vårt nyhetsblad 2 ganger pr. år.

Du kan også gi din grasrotandel som støtte til restaureringen eller kjøpe noen av våre fine produkter med "Hvaler" som motiv.

Les mer ->

Våre støttespillere

MS Hvaler er av nasjonal betydning og bredden blant våre støttespillere viser at båten vår er viktig for veldig mange. Våre sponsorer hører hjemme over hele Østlandet, og flere har støttet oss gjennom mange år. MS Hvaler er den eneste passasjerbåten på sjø bygget på 1800-tallet som fortsatt finnes på Østlandet.

Les mer om hvem som er våre sponsorer, og hvordan de bidrar til våre arbeider.

Les mer ->

 

Historien om D/S Hvaler

Historien om D/S Hvaler startet 1892 med nytt dampskipselskap og bestilling av ny dampbåt.

Vi har samlet noen unike bilder og fått skrevet ned den innholdsrike historien til båten som igjen er sjøsatt i Fredrikstad.

I november 2013 kom den på vannet etter omfattende restaurering, og håpet er at den snart skal være operativ igjen.

Les mer ->