Flott tilskudd fra Hvaler kommune

Igjen er det hyggelig å se at Hvaler kommune følger opp og bidrar med kjærkomment tilskudd til våre arbeider.  Vi har nylig mottatt kr. 30.000 til gjenoppbyggingen dette året, og det kommer svært godt med. Vi har en stor dugnadsgjeng som har oppgaver på mange områder på båten. Det betyr at vi trenger penger til innkjøp av deler og utstyr over et stort register. Og arbeidene skyter fart, enten det er kulde - eller varme som nå for tiden.

Nærmere om dugnadsarbeidene som er utført dette halv-året kan du lese om i vårt informasjonsblad som vil bli sendt ut mot slutten av juni måned. Alle medlemmer i Hvalers venner får bladet tilsendt i posten i tillegg til at det er lesbart på våre nettsider. Og husk- du støtter en god sak ved å melde deg på som støttemedlem. Det koster 350.- pr.år. Du finner mailadresse under meny-punktet BLI MED på forsiden. 

Støtt stiftelsens arbeid

Det er flere måter man kan støtte det viktige restaureringssarbeidet av MS "Hvaler" på. Et medlemskap i D/S Hvalers Venner koster kun kr. 350,- pr. år og da får du også tilsendt vårt nyhetsblad 2 ganger pr. år.

Du kan også gi din grasrotandel som støtte til restaureringen eller kjøpe noen av våre fine produkter med "Hvaler" som motiv.

Les mer ->

Våre støttespillere

MS Hvaler er av nasjonal betydning og bredden blant våre støttespillere viser at båten vår er viktig for veldig mange. Våre sponsorer hører hjemme over hele Østlandet, og flere har støttet oss gjennom mange år. MS Hvaler er den eneste passasjerbåten på sjø bygget på 1800-tallet som fortsatt finnes på Østlandet.

Les mer om hvem som er våre sponsorer, og hvordan de bidrar til våre arbeider.

Les mer ->

 

Historien om D/S Hvaler

Historien om D/S Hvaler startet 1892 med nytt dampskipselskap og bestilling av ny dampbåt.

Vi har samlet noen unike bilder og fått skrevet ned den innholdsrike historien til båten som igjen er sjøsatt i Fredrikstad.

I november 2013 kom den på vannet etter omfattende restaurering, og håpet er at den snart skal være operativ igjen.

Les mer ->